Списъкът на тази страница показва наличността на мобилни версии и приложения на букмейкърите. Тук ще ви представим компании, които предлагат както мобилна версия на своите сайтове, така и приложения за Android, iOS или Windows Phone. Можете да изтеглите приложението на букмейкъра за Android и iOS или Windows Phone безплатно, като кликнете върху съответната икона до името на компанията.

[ninja_tables id=”9241″]

ЗАЛОЗИ ЧРЕЗ ПРИЛОЖЕНИЕ ИЛИ МОБИЛНАТА ВЕРСИЯ НА САЙТА?

Можете да правите мобилни залози по два различни начина. Тези две опции включват залагания чрез мобилно приложение и залагания чрез мобилна версия на уебсайта. Въпреки че разликите между тях не са толкова значителни, но те все пак съществуват. Нека разгледаме предимствата и недостатъците на мобилните приложения и сайтовете за мобилни версии, за да ги разберем по-добре.

Залагане чрез мобилно приложение

Ето и плюсовете и недостатъците на залаганията чрез специално мобилно приложение, за да знаете:

Плюсове

 • Мобилните приложения обикновено се предлагат както за iOS, така и за android от букмейкърите. Така че, не е нужно да се притеснявате за типа на вашето устройство и неговата операционна система за съвместимост.
 • Мобилните приложения предлагат специални оферти, предназначени само за участниците, които използват мобилни приложения. Не е нужно да имате достъп до браузър, за да използвате бързо услугите на букмейкъра.
 • Мобилните приложения са безплатни.
 • Мобилните приложения ви информират за всяко спортно събитие. Следователно можете да публикувате по-добър залог от всяко място.

Недостатъци

 • Е, не всички букмейкъри предлагат своите приложения чрез Play Store.
 • Освобождаването на памет е от съществено значение за инсталирането на приложение на вашия мобилен телефон.
 • Някои букмейкъри не предлагат възможност за регистрация чрез приложение. Освен това мобилните приложения не включват често ексклузивни функции.

Мобилна версия на уебсайта

Ето плюсовете и минусите на залаганията чрез мобилна версия на уебсайта:

Плюсове

 • Така че не е нужно да изтегляте приложението на вашето устройство.
 • Това е подобен дизайн на настолната версия, за да улесни навигацията и залагането.
 • Спестете повече от мобилни данни на телефона. Залагайте на едни и същи събития и пазари точно на тази на настолната версия на букмейкъра.

Недостатъци

 • Някои допълнителни функции не са налични.
 • За да се използва мобилната версия на сайта, е необходим браузър.
 • Той има по-ниска скорост в сравнение със специалните мобилни приложения.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ И МОБИЛНАТА ВЕРСИЯ НА САЙТА?

Повечето от букмейкърите предлагат както мобилна версия на сайта, така и специално мобилно приложение. Накратко, няма съществени разлики между тези опции, тъй като те се предлагат в сходни дизайни почти и изпълняват едни и същи функции.

Въпреки това може да срещнете проблем, когато:

 • Трябва да изтеглите мобилно приложение, но вашата операционна система не е нито iOS, нито Android. Това е така, защото повечето от букмейкърите се фокусират само върху тези най-често срещаните две ОС.
 • Въпреки че някои компании разработват приложения за вашия телефон с Windows, тези опции са сравнително редки.

Като цяло и двата варианта имат своите предимства и недостатъци.

 • Предимството на мобилните версии на сайта е, че не е необходимо да го изтегляте или актуализирате. Докато залаганията чрез мобилни версии ще бъдат по-бавни от мобилните приложения. Напротив, мобилните приложения могат да запазят вашата информация и ще ви позволят да залагате само с няколко кликвания. По време на паметта и използването на данни са в списъка с неговите недостатъци.
 • Мобилните приложения обаче са относително леки и не влияят по този начин на днешните телефони. Като цяло компаниите за залагания се грижат за своите играчи. Те актуализират своите мобилни версии и приложения непрекъснато. Това е значителна полза за покровителите и ние трябва да се радваме на това.

ЗАЩО МОБИЛНИТЕ ЗАЛОЗИ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ?

Вече споменахме плюсовете и минусите на мобилните залагания. Несъмнено предимствата преобладават и могат да повлияят на развитието на мобилните залагания. Технологиите, които поемат жизненоважна част от редовните процедури, също плащат сумата си за промоция на мобилни залози.

Простотата и достъпността на мобилните залози са важни причини да залагате от всяка точка на света. На всяка стъпка можете да грабнете възможността да залагате на много спортни събития. Независимо в кой ъгъл на света се намирате, можете да залагате с помощта на мобилния си телефон с лекота.

Технологиите се развиват непрекъснато. Онлайн букмейкърите се съсредоточават върху това развитие. Те предлагат на своите играчи всички екстри, за да улеснят залаганията и допълнителния комфорт. Мобилните залагания са подходящ инструмент, който се превърна в предпочитано средство сред онлайн залагащите впечатляващо.