* Коефициентите са актуални към датата и часа на публикуване на прогнозите

Този мач може да бъде заложен в Bet365. Ако все още нямаш сметка там, може да се възползваш от оферта за нови клиенти след регистрация.

*18+ РАЗУМНА ИГРА.

Двата отбора да отбележат (гол-гол) и Краен Победител- Съвети за футболни залагания

Ако сте прекалено заети и нямате достатъчно време, за да проверите всички статистически данни, тогава не се притеснявайте. Тъй като ние ще правим анализ на всички срещи и ще ви предоставим най – добрите прогнози за Двата отбора да отбележат (гол-гол) и Краен Победител . Демонстрираме нашите безплатни прогнози всеки ден от седмицата!

Какво е Гол Гол и Победа?

Гол Гол (означава Двата отбора да отбележат) и Победа е залог, състоящ се от два основни критерия. И двата отбора трябва да отбележат поне по един гол и вие избирате отбора, който печели. Всъщност предоставяме футболни прогнози, базирани на Гол Гол и Резултат от мача, което означава, че включваме Гол Гол и Равенство. (напр. Този залог може да бъде спечелен, ако резултатът завърши на 1-1, 2-2, 3-3 и т.н.) в допълнение към Гол Гол и Победа. За простота ние наричаме това съвместно като Гол Гол и Победа.

Този залог е сред първите 5 на най-популярните и използвани залози. И двата отбора да вкарат гол и Краен Победител, известен още като залог Гол/гол и победа е много известен залог. Той е много прост и лесен за разбиране. За да спечелим залога, трябва да познаем победителя от срещата и двата отбора да са отбелязали поне по 1 гол. Ето защо се нуждаем от резултати от 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3 и т.н. Ако изберем отборът домакин да спечели и двата отбора да вкара.

Какво представляват колонка / множествен залог Двата отбора да отбележат (гол-гол) и Краен Победител?

Това са комбинирани залози, при които избираме повече от една селекция Гол-Гол (ГГ) и Победа, която ни харесва и ги обединяваме в един залог. Тук на TIPY1x2.COM даваме само прогнози за двойки ГГ & Победа. Всичко, което е по-високо от дубъл (т.е. две прогнози Гол Гол & Победа) е толкова трудно да се познаят! Въпреки, че дори тези двойници могат да бъдат изключително трудни за познаване, когато спечелят, можете да върнете около до 20 пъти своя залог

Големи коефициенти

Големите коефициенти  са основното предимство на колонката -и двата отбора да вкарат и спечелят.  Когато започнете да правите своя колонка, виждате коефициент около 40 за три игри, 130 за четири игри и така нататък.

Огромната възвръщаемост  е още едно предимство на колонката- и двата отбора да вкарат и спечелят . От по-горе можете да видите, че дори от четири акумулаторни мача можете да получите коефициент от над 100.

Добрите отбори, които играят  Далеч от дома,  са страхотна стратегия, когато търсите мачове за колонка – и двата отбора да отбележат гол и Победа. Ако погледнете отбори като Барселона и Реал Мадрид, те често са печелят, когато играят далеч от дома, но и допускат гол . Отборите, които имат добри рекорди вкъщи, често ще намират мрежата срещу други добри отбори.

Друга стратегия е да се гледат отбори с  лоша защита и добри нападатели, като  отново Барселона и Реал Мадрид са първи примери. Можете да спечелите много пари, подкрепяйки тези две страни далеч от дома в единични или двойни. Разликата в класата в Ла Лига между големите два гранда и останалата част от отборите е огромна, така че те често ще бъдат с 3-0 нагоре и ще се отпуснат, което често означава получаване на гол.

Търсите още безплатни футболни съвети?

Надяваме се да се насладите на нашите безплатни прогнози колонка- и двата отбора да вкарват и Краен Победител, ние също предлагаме голямо разнообразие от други футболни съвети, които разбира се всички са безплатни. Ако се интересувате да намерите повече безплатни съвети, просто  щракнете тук, за да видите пълната ни гама от безплатни футболни съвети .