[print_prediction_sidler_bg]

Ако търсите най-точните обосновани футболни прогнози онлайн, значи сте попаднали на правилното място. В Tipy1x2.com, ние се ангажираме да предоставяме различни статистически данни за мачовете и отборите.

Съвети за залагане

Нашата основна мисия е да предлагаме безплатно съвети и обосновани прогнози за спортни залагания. С целта и амбицията, които ще ви помогнат с безплатни страхотни съвети и напълно безплатни прогнози за спортни залагания. Също така, независимо дали е футбола, тенис или баскетбола, нашите специалисти и анализаторът на горещи селекции оптимизират шансовете ви за спортни залагания.

Съвети на експертите

На първо място, отличителен и надежден сайт за съвети за спортни залози.

Екипът ни от експерти използва цялата налична информация, когато се пише футболен анализ на дадена среща. Те започват с разглеждане на основите, като скорошна форма и атакуваща / защитна способност. След това задълбават по-дълбоко, разглеждайки не толкова забележимите тенденции. Те анализират как един отбор се представя срещу по-силен или по-слаб отбор и дали защитата на отбора има склонността да се срине напълно.

Всички наши прогнози са напълно проучени и напълно безплатни, но не можем да гарантираме победители. Моля, залагайте отговорно и посетете нашите указания за хазарт за повече информация (18+).

Tipy1x2 – Любимият Ви сайт за обосновани прогнози

Това, което прави нашия ресурс толкова уникален, е фактът, че редовно предоставяме на потребителите си футболни  обосновани прогнози. Тук можете да намерите днешните футболни мачове и прогнози онлайн. Друго предимство на нашия сайт  е, че ние предлагаме предложения за залагания и препоръки, които са подходящи за всички нива на умения – от начинаещи до професионалисти. Все още търсите идеалното място за получаване на точни футболни прогнози за днес? Не се колебайте повече – вземете днешните предложения на топ мачовете в Tipy1x2. 

Безплатни Футболни Прогнози 365 дни в годината

Ако търсите безплатни футболни прогнози 365 дни в годината то вие се намирате на правилното място. Ние предоставяме безплатно добре подбрани прогнози за деня за най-интересните мачове през седмицата.

Всички наши прогнози за футбол са съставени от специалисти, които имат богат опит и знания във футболните залагания и включват новини, статистика, моментна форма на отборите, анализ и преглед на най-сигурните залози за срещата.

Подробните ни анализи  за мачове е ненадминато, така че се стараем да даваме безплатни сигурни футболни прогнози 365 дни в годината, включващи всички турнирни мачове.

Ние покриваме ВСИЧКИ мачове на следните пазари:

  • Големи европейски лиги ( Висша лига , Ла Лига , Серия А , Бундеслига , Лига 1 и др.)
  • Английски лиги ( Чемпионшип, Първа лига , Втора лига )
  • FA Cup и купа на Италия и др.
  • Шампионска лига
  • лига Европа
  • Ефбет Лига
  • Международни приятелски срещи, квалификации и турнири

И много други!

Какви футболни прогнози предлагате?

Това е един от популярните и предпочитан залози, защото е много лесен за разбиране.. За да бъде успешен залога то и двата отбора трябва да отбележат поне по един гол в противниковата врата, независимо от крайния резултат.

Гол – Гол -е идеален залог при  мачове в които гостуващия отбор е силен, но  с колеблива защита, също ъака и за дерби мачове. При този залог – „Двата обора да отбележат гол в мача“ може да се възползваме и от кеш аут фуннкцията, ако и когато бъде вкаран ранен гол от един от отборите. Този залог се предлага от всички букмейкъри, кото може да намерите в нашата секция – БУКМЕЙКЪРИ  – като Ефбет и Палмс Бет

Над 2.5 гола в мача

За да бъде успешен този залог – не е необходимо да познаете правилния резултат от мача а само да бъдат отбелязани 3 или повече голове в мача.

Използването на терминът над 2,5 гола (вместо над 3 гола) е за да няма объркване на играчите. Ако мача завърши с точно 3 гола, залагащият би се объркал дали залога му е печеливш или не.

Стратегията за този залог е да се анализират статистическите данни. Например: Отборите които играят помежду си да отбелязват голям брой голове, но също така и да получават голове.

Да се провери дали даден отбор вкарва или получава по – голямата част от головете като домакин или гост.

Двата отбора да отбележат гол и Над 2.5 гола в мача

Това е нов популярен залог, който е комбинацията между двата гореизброени залога. Основното предимство на този залог е постигането на големи коефициенти.

Комбинация от краен резултат и Над/Под определен брой голове в мача

За да е успешен нашия залог / селекция / – трябва отбора, който сме избрали да спечели мача, също така да бъдат отбелязани определен брой голове.

Много често използваме комбинацията с Над 1.5 или 2.5 гола в мача, за да спечелим повече с по-голям коефициент.

Комбинация от краен резултат и двата отбора да отбележат гол в мача

Тук също основното предимство на този залог е постигането на големи коефициенти.

За да е успешен нашия залог / селекция / то и двата отбора, трябва да отбележат гол  и отбора, който сме избрали да спечели мача.

Например: ако изберем домакинска победа и Двата отбора да отбележат гол – се нуждаем  от резултати от 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3 и т.н.

Колонка – множествен залог

Известен също като “множествен залог”, колонка е един залог, съставен от множество селекции. Всички селекции трябва да спечелят, за да бъде залогът успешен

възвръщаемостта може да бъде огромна благодарение на големите коефициенти.

Краен резултат

Този залог е най-известният и с него са запознати всички. Трябва да се познае крайният изход в дадената среща. Възможните опции са ограницчени до три:

  1. отборът домакин да победи (1)
  2. отборът гост да победи (2)
  3. ще завърши наравно (Х).

Комбинация от двоен шанс и двата отбора да отбележат гол в мача

За да спечелим от нашия залог, трябва да познаем изхода на мача на двоен шанс – като 1Х -, Х2 или 12. Единичните коефициенти на този вид залог не са големи, но тяхната комбинация увеличава коефициента и си заслужава да се заложат.