* Коефициентите са актуални към датата и часа на публикуване на прогнозите

Този мач може да бъде заложен в Bet365. Ако все още нямаш сметка там, може да се възползваш от оферта за нови клиенти след регистрация.

*18+ РАЗУМНА ИГРА.

Прогнози Точен Резултат

Това е областта за мечтателите и онези, които гонят големи печалби. Ясно е, че  печалбата са всичко друго, но не са гарантирани, но най-сигурно е забавлението. Ако от време на време успеем да спечелим и да постигнем правилния си двоен точен резултат, развлеченията вероятно ще бъдат още по-големи.

Както най-вероятно знаете, точен резултат е сред най-трудните пазари за прогнозиране. От друга страна, коефициентите са пропорционално много по-високи от тези, които ще намерите на различни други пазари. Трудно е да се познае един правилен залог за точен резултат. Ще гоним двойни. Ето колко сме смели.

Защо все пак решихме да имаме тази секция на сайта?

В доста случаи, нашите анализатори успяха да направят много добри двойни коефициенти през годините. Тъй като темата на самата уеб страница е футбол прогнози, просто не можахме да пропуснем страхотни стари правилни резултати. Анализаторите ще се опитват редовно да актуализират този раздел. Това обикновено означава, че можете да предвиждате прогнози за точни резултати за всеки ден. Има достатъчно футболни действия в целия свят буквално ежедневно.

Mясто за залагане на точен резултат – Bet365

Тъй като ще се анализират много от мачовете, прогнозирането на максимално точни резултати не бива да е твърде голямо предизвикателство. Най-доброто място за залагане на точен резултат е в онлайн букмейкърите – като Бет365, Палмс Бет , Ефбет и др. Те често имат специални промоции,  на залози за точен резултат. Тази прогноза може да се заложи и в Еврофутбол. Потенциалната печалба ще е по ниска ако заложите в Еврофутбол, тъй като коефициентите са много по – ниски, но пък може веднага да си вземете печалбата, след края ма мачовете във всеки пункт на Еврофутбол.

Ние също ще свършим нашата задача в тази област и ще се уверим, че ще ви покажем къде да заложите точния ни резултат – двоен залог. Освен това, винаги можете да проверите нашия раздел за новини и промоции, както и да заложите тези „рискови“ съвети, използвайки безплатни залози.